Tietotaito tuo tulosta

Kuluttajien kokemuspohjan ja laatutietouden noustessa on ensiarvoisen tärkeää, että alan ammattilaiset pysyvät kehityksen mukana ja mielellään pari askelta edellä. Tarjoan viinien parissa työskenteleville yrityksille sekä yritysten henkilöstölle viinikoulutusta, jotta asiakkaille voidaan tarjota tasokkaampia ravintola ja viini kokemuksia.

Henkilökunnan koulutus

Henkilökunnan parantunut tietotaito viineistä ja niiden myynnistä lisäävät itsevarmuutta myynnissä ja onnistumisen tunnetta. Koulutus ja osaaminen parantavat tutkitusti työtyytyväisyyttä, asiakaspalvelun laatua, asiakaskokemusta, yritysimagoa ja lopulta tietenkin myyntiä ja tulosta.

Koulutus räätälöidään tarpeidenne mukaisesti – voimme kartuttaa perustietoutta tai uppoutua syvällisesti juuri teidän viinilistaanne. Viinikoulutus voidaan myös liittää osaksi viinilistasuunnittelua.

Pitkä kokemukseni palvelualalla on opettanut minulle onnistuneen asiakaskokemuksen luomisen polun alun asiakkaan ensikohtaamisesta lopun illanjatkojen toivotuksiin. Nyt olen valmis jakamaan teille kaikki vinkkini siihen.

Ota yhteyttä