Kestävien ja liiketoimintaa tukevien yhteistyökumppanien valinta on merkityksellisitä luotaessa mielenkiintoisia ja erottuvia palvelukonsepteja

Viinilistan suunnittelu

Konseptin kanssa linjassa olevat ruoka- ja viinilista ovat avainasemassa mieleenpainuvassa ja laadukkaassa asiakaspalvelussa sekä ravintolakokemuksessa. Kuluttajien viini- ja laatutietouden noustessa alan ammattilaisten on ensiarvoisen tärkeää pysyä kehityksessä mukana ja mielellään tietenkin edellä. Halusitpa tarjota perinteisiä herkkuja tai uusia kokemuksia, niin tiedolla, laadulla ja kerronnalla on merkitystä myynnillesi.

Näköisesi tuoteportfolio

Palveluni eivät ole sidottuja alalla toimiviin maahantuojiin tai tukkuihin. Pitkällä ravintola-alan urallani olen päässyt tekemään yhteistyötä monien alan toimijoiden kanssa. Olen työskennellyt myös maahantuonnin parissa ja ymmärrän siksi molemmat- asiakkaan sekä tukkurin puolen alasta. Samalla olen päässyt tutustumaan useisiin ravintolakonsepteihin ja kehittämään eri brändejä tukevia tuoteportfolioita.

Palveluni sisältävät tarpeen vaatiessa konsultaatiota myös yhteistyökumppanien valinnassa. Kestävät ja liiketoimintaa tukevat yhteistyökumppanit ovat merkityksellisiä luotaessa mielenkiintoisia ja erottuvia palvelukonsepteja.

Osana viinilistan suunnittelupalvelua toimitan valmiit koulutusmateriaalit myynnin tueksi ja henkilökunnalle.

Ota yhteyttä