Viininmaistelua yhdessä

Viinitasting sopii osaksi illallista tai itsenäiseksi illanvieton ohjelmaksi. Viinitastingissa uppoudutaan ohjatun maistelun kautta viinien maailmaan. Tastingin teemoja on rajattomasti: jokainen viinitasting suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten toiveiden pohjalta ja mietitään osallistujien tason mukaan.

Tastingissa opit arvioimaan viinejä ja löytämään omat suosikkisi. Tasting voidaan järjestää kotonasi, työpaikallasi tai muussa tarkoitukseen soveltuvassa tilassa, kuten ravintolassa tai juhlatiloissa. Viinien ja osallistujien lukumäärä vaikuttavat illan kestoon ja tastingin hinnoitteluun.

Opi ymmärtämään viinien maailmaa rennosti. Laajenna viinitietouttasi omalla porukalla mielekkäällä ja hauskalla tavalla viettäen samalla mukava viini-ilta.

Etäviinitasting

Etäyhteydellä (Teams tai Zoom) toteutettu matalan kynnyksen viinitasting, johon osallistujat voivat liittyä aktiivisesti osallistuen ja maistellen tai vain kuunnellen vinkkejä kotisohvaltaan.

Vinkkejä viini-iltaan

Ruoka kuuluu olennaisena osana viinien nautiskeluun. Halusittepa sitten laittaa itse ruokaa tai päästä helpolla ja hankkia valmiit tarjoilut ravintolasta tai catering palveluna, kauttani saatte vinkit sopivista ruokakokonaisuuksista tai yhteystiedot valittuihin kumppaniravintoloihin, joiden tarjonnasta löytyy viinien kanssa sopivia ruokakokonaisuuksia. Osana viini-iltaa voidaan järjestää muun muassa etäkokkikoulu huippukokin johdolla.

Ota yhteyttä